Kirjoitan blogia kynttilänvalossa, sillä sytytettyäni kynttilät mietin, että turhaan poltan muita valoja. Tilasin juuri kauan haaveilemani kirjan Tyylikkään köyhäilyn taito, siinä lapsellisessa toivossa, että se vähän hienontaisi tuhlailevaa luonnettani. Jotenkin on vaikeaa maksaa kirjasta täyttä hintaa, kun klassikoita saa alennuksista ja kirppikseltä niin kamalan halvalla. Booky.fi:ssä maksoi postikuluineen 22 euroa eikä noin uutta kirjaa paljonkaan ole kirppiksillä tai poistokoreissa näkynyt. Pidän bookystä, koska se on halpa, luotettava ja nopea ja siellä on älyttömän laaja valikoima oppikirjoja ja muuta. Ja pidän niin paljon kirjoista! Oman puutarhan lisäksi haaveilen omasta kirjastosta ja veneestä, vaikka en tiedä veneistä mitään. Ehkä voisin laittaa kirjaston veneeseen. Kiltti Teemu…

Teemu lupasi opettaa minua kalastamaan. Tänäänkin puhuttiin puhelimessa ja nauroin kippurassa vain siksi, että hänen kanssaan puhuminen sai minut niin hyvälle tuulelle. Hyväksytän nykyään Teemulla lähes kaikki ostokseni, mikä on osaltaan hillitsemässä tuhlailevaisuuttani.

Helmikuun lopussa lähden luultavasti äidin kanssa käymään Lontoossa, ja yllättäen minua kiinnostavat ihan muut asiat kuin shoppaileminen. Kuljeskelu ja uusien juttujen näkeminen. En ole ikinä käynyt Lontoossa.

Nyt minua kiinnostaa kuunnella Fauré’ta ja juoda iso mukillinen matéta, syödä tuoretta sämpylää.

Mainokset