Olen lukenut ulkona, käynyt tappocircuitissa (vähän niinkuin hot jooga, mutta ei joogaa vaan kuntopiiri kovalla sykkeellä kuumassa tilassa) ja tehnyt lasagnea, josta tuli parempaa kuin odotin. Olen ruskettunut selästä ja käsivarsista, raukea liikunnan jäljiltä ja kylläinen.

Koska en ole kesällä töissä, yritän olla säästeliäs. Tänään olen ajatellut, että säästän siinä, että en osta uutta kesävaatteisiin sopivaa vaaleaa käsilaukkua, vaan kuljen vaikkapa kokonaan ilman laukkua, jos ainainen musta tuntuu liian raskaalta väriltä. Ilman käsilaukkua kulkeminen on sitäpaitsi oikeastaan aika vapauttavaa. Ilman laukkua kulkeva ihminen näyttää rennolta ja huolettomalta.

Tänään jätin myös ostamatta ranta-/piknikalustan ajatellen, että voin käyttää tarkoitukseen mieheni poikamiesaikaista päiväpeittona toiminutta huopaa. Veljeni nauraa säästämismetodeilleni. Kerran ollessani hänen kanssaan urheiluliikkeessä harkitsin sykemittarin ostoa. Vertailin eri hintaisia mittareita, mutta tulin siihen tulokseen, etten osta niistä mitään. Totesin ääneen, että säästin sata euroa kun en ostanut sen hintaista sykemittaria. Veljeni katsoi minua ilkikurisesti ja kysyi, miksi en saman tien jättäisi ostamatta liikkeen kalleinta, yli kolmensadan euron sykemittaria; siinä kuulemma säästäisi vielä enemmän. Otin opikseni hänen neuvostaan: nykyään jätän lähes päivittäin ostamatta autoja ja muuta vastaavaa. Säästän siis tuhansia euroja. Jostain syystä ne eivät vain ilmesty tililleni.

lomaFashion Trends & Styles - Polyvore

Tältä voisi näyttää kesäasuni ilman käsilaukkua.

Mainokset