Kävin tänään Hoitohuone Visin kasvohoidossa, sellaisessa rentouttavassa, joka ei sisällä mekaanista puhdistusta. Mielestäni kosmetologi oli mukava ja luonteva, pätevän oloinen. Käytetyt tuotteet olivat luonnonkosmetiikkaa, mikä ainakin minun mielessäni yhdistyy melko voimakkaisiin tuoksuihin. Pidän sellaisista tuoksuista tuollaisiin hoitoihin liittyen, mutta arkikäytössä vierastan tuoksucocktailia. Hoidon jälkeen iho on positiivisessä mielessä hehkuva. Luulen, että se on tehokkaan, mutta hellävaraisen kuorinnan ja kosteuttavan öljyn ansiota. Iho ei punoita yhtään, niinkuin ei mielestäni kuulukaan, kun mekaanista puhdistusta ei tehty. Hinta-laatusuhteeltaan Vis vaikuttaa olevan oikein hyvä paikka. Kasvohoitoni kesto oli hinnaston mukaan puoli tuntia, mutta todellisuudessa se kesti lähes tunnin. Enemmän rentouttavaa hierontaa, kun oli luvattu. Ei kyllä haitannut!

Tein miehelle ja itselleni mansikkarahkaa tuoreista mansikoista ja päivälliseksi sisäfilepihvejä kermakastikkeessa.

Sisäfilepihvit onnistuvat minulla tällä ohjeella:

– leikkaa porsaan (maustamaton!) sisäfile noin 4 cm paloiksi
– litistä palat pihveiksi
– kuivaa pihvien pinta paperilla ja hiero niihin vastarouhittua mustapippuria ja suolaa
– paista kuumalla pannulla kaksi pihviä kerrallaan 2-3 min /puoli (älä räpellä pihvejä paistumisen aikana, vaan anna olla rauhassa paikoillaan ja käännä vasta, kun ensimmäinen puoli on paistunut riittävästi; tavallisesti pihvin läpi alkaa silloin tihkua hieman nestettä)
– nosta valmiit pihvit odottamaan kuumalla lämmitetylle syvälle lautaselle, kansi päälle
– kun kaikki pihvit on paistettu, laita ne paistinpannuun ja kaada päälle purkillinen ruokakermaa, hauduta kastiketta pienellä lämmöllä

Pihvien kanssa sopii mielestäni parhaiten perunamuusi tai keitetyt perunat. Kasviksissa ei kannata tinkiä. Vastapainoksi suosittelen kasvisruokia toisina päivinä; lihaa ei ole pakko syödä joka päivä, vaikka siitä ei kieltäytyisikään.

kuva: http://www.architecturaldigest.com/

Mainokset