Lista jatkuu…


Coco Sweet Dreams
on blogi, jota palasin taas tauon jälkeen lukemaan. On harvinaista, että alan seurata aktiivisesti blogia, jonka seuraamisen olen jossain välissä lopettanut, mutta näin kävi. Blogin sisältö on pääosin hyvällä maulla valittua sisustusta.

Blogijulkkis Tavin blogi Style Rookie on sekopäinen, kummallinen ja hurmaava. Tavi Gevinson on muotiblogien ihmelapsi, josta voi lukea vaikkapa englanninkielisestä wikipediasta. Luin blogia ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten ja vaikka se ei varsinaisesti koukuttanutkaan, siitä näkyi kyllä jo silloin valtava luomisvoima ja ainutlaatuisuus (Tavi oli tuolloin muistaakseni 12-vuotias). Tavi on loistava, analyyttinen kirjoittaja. Nykyään hänet voi nähdä muotilehtien kuvissa istumassa näytösten eturivissä. Blogi on englanninkielinen.


Le blog de Betty
on luettavissa ranskaksi ja englanniksi. Betty on kadehdittavan kaunis ja saa uskomattomat asukokonaisuudet toimimaan hyvin kuvissa. Blogin sisältö on enemmän kuvissa kuin tekstissä. Blogi on sen verran tunnettu, että Zara lainasi Bettyn kuvan ilman lupaa teepaitansa painatukseksi.

Mainokset