Viime viikonloppuna olisi ehkä sään puolesta voinut katsella bikineitä tai hellemekkoja, mutta ei. Monet ovat tympääntyneet jo blogien syksy/syysmuotihehkutukseen, mutta miten olisi talvi?

Zaran untuvatoppatakkia oli saatavana muistaakseni neljässä värissä (ainakin musta, tummansininen ja ”kylmä, utuinen” ruskea). Ruskea tuntui ajankohtaiselta, mutta ajattelin, että tummansininen on pitkäaikaisempi. Olen joutunut sata kertaa toteamaan, että olen liian myöhäinen sesonkiostoksissani, mutta tällä kertaa ei käynyt niin! Sopivan naiselliset ja epäsporttiset untuvatakit eivät ole loppuunmyytyjä tältä talvelta (toisin kuin sopivan mittaiset farkkushortsit ja oikeankokoiset espadrillot tältä kesältä, nimim. Muodin perässähiihtäjä). Tällä takilla selviän räntäsateet (ei enää ”märkä lapanen” -villakangastakkia) ja kylmät pakkaset (ei enää se-näyttää-lämpimämmältä-kuin-on -valetalvitakkia).

Pieni huomio on myös se, että takki maksoi noin neljänneksen niiden takkien hinnasta, joiden kohdalla emmin viime talvena.

Mainokset