Meillä olisi todellinen tarve uudelle sohvalle, mutta emme vain ole ostaneet sellaista. Makuni on sohvien suhteen kallis ja haluaisin, että se kestäisi pitkään hyvänä kovassa käytössä. Siksi mikä tahansa sohva ei kelpaa. Esimerkiksi Ikealla on kyllä mielestäni ihan kaunis vaihtoehto (Karlstad, kuva alla), mutta en oikein luota sen kestävän useiden vuosien, saatika vuosikymmenten käyttöä.
kuva: Ikea
Sohvan pitää mielestäni näyttää tukevalta, mutta se ei saa olla jättimäinen möhkäle, jonka alle ei näe tai imuri ei yllä. Olisi kiva, jos sohva olisi myös melko kevyt siirtää.


kuva: Vepsäläinen

Adean Woody (kuva yllä) vastaa aika hyvin toiveitani. En tosin tiedä sen siirrettävyydestä ja keveydestä. Vanhemmillani on kaksi Interfacen Bahia-sohvaa (kuva alla, väri on tosin heillä eri), jotka ovat myös osoittautuneet uskomattoman kestäviksi (verhoilu on ihan paras, pikkusiskoni on pari kertaa piirtänyt vaaleaan sohvaan kuulakärkikynällä isot kuviot, mutta se on lähtenyt pesussa kokonaan pois!). Bahia on kuitenkin minun makuuni liian ”möhkäle”, haluaisin siromman sohvan.

kuva: Interface

Jos nyt saisin päättää, haluaisin tuon Adean Woodyn. Luultavasti hankimme sohvan kuitenkin vasta seuraavaan kotiin.

Mainokset