kuva: Urtekram.dk
Miksi kukaan ei ole aikaisemmin kertonut minulle tästä shampoosta?! Kärsin usein talvisin kutisevasta päänahasta. Saan hiuspohjani aivan ruvelle varsinkin tigin shampoilla (myönnettäköön, että en ole kokeillut kaikkia, mutta ainakin oatmeal&honey ja heavenly hydrating ärsyttävät tosi paljon). Olen kokeillut kaikenlaisia kampaamoshampoita. Jotkut (lähinnä hajusteettomat ja säilöntäaineettomat) ovat olleet aika hyviäkin. Hiukseni ovat hyvässä kunnossa (kiitos tupeeraamisen minimoimisen, muotoilutuotteiden käytön vähäisyyden ja geenien), joskin painavat ja päätä myöten menevät. Pitkään tukkaan on turha kuvitella saavansa supervolyymia pelkällä shampoolla, joten tuuheuttavat olen jättänyt kokeilematta.
Olen käyttänyt tätä shampoota vasta hetken, mutta hiuspohja on ollut sinä aikana hyvin rauhallinen. Shampoon inci on yksinkertainen (lainattu täältä):
Water, vegetable glycerine*, coconut and corn sugar soap, alcohol*, glyceride of coconut oil, glyceride of sunflower oil, citric acid.Nothing else.
* = Organic
Sodium laureth/lauryl sulfatea ei ole ollenkaan. Luulen, että juuri se voi tehdä tästä minulle niin sopivan. Ja sitten eräs erittäin mieluisa yksityiskohta: 300 ml pullo maksaa alle viisi euroa! Shampoota myydään ainakin isoissa marketeissa, varmasti muuallakin.
Mainokset