kuva: moleskine.com

 

Blogiini ei ole juuri ilmestynyt uusia kirjoituksia viime viikkoina. Olen viettänyt pitkiä päiviä yliopistolla ja ollut ajoittain väsynyt. Vapaahetket olen käyttänyt kavereiden tapaamiseen ja lukemiseen, enimmäkseen kaikkea muuta kuin koulukirjoja.
Herttaköynnös ikkunallani muuttaa lehtiään keltaisiksi. Luulen, että se on masentunut. Tiskipöydällä on toissapäiväisiä astioita, joita mies ei ole ehtinyt laittaa tiskikoneeseen enkä minä ole saanut aikaiseksi. Naapuri kuuntelee musiikkia niin, että muutkin kuu(nte)levat. Se kuulostaa seinän läpi hyvin yksitoikkoiselta. Tänään olen syönyt puolet ässämixistä ja urheasti myös niitä oransseja, joista en oikein pidä. On kuulemma huono tapa valikoida. Olen myös tehnyt gradua, mutta niin minimaalisen vähän, ettei siinä olisi kyllä paljonkaan kehumista. Tein myös sellaisen uroteon, että siirsin vaikeimman tentin joulukuulta tammikuulle. Täytin ensi vuoden kalenteria ensi vuoden tapahtumilla ja velvollisuuksilla. Sinne jäi vielä paljon tilaa.
Olen hyvin onnellinen, vaikkakin aikaansaamaton. Minulla on paljon ideoita ja suunnitelmia, joita en edes yritä toteuttaa vielä. Jätetään ensi vuodelle. Ensi vuonna tapahtuu varmasti enemmän kuin koskaan.
Mainokset