Sain Sylviltä tunnustuksen ja siihen liittyvän haasteen. Kiitos! Tunnustuksen saamisesta on jo aikaa niin paljon, että sain kaivaa sen Sylvin blogista monenmonen uudemman postauksen takaa. Kertoo jotakin saamattomuudestani blogin suhteen viime aikoina. Silti nautin tästä vielä, joten hiljaisuus ei varmaankaan edellä sitä, mitä se surullisen monen lukemani blogin kohdalla on edeltänyt, nimittäin lopettamista.
 
 
 
1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle.
2. Kerro kolme asiaa, joita rakastat.
3. Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.
 
1. Voi, tämä on ihan kamalan vaikeaa! Katson oikeudekseni jakaa tämän näin yleisesti kaikille lukemilleni  ihanille blogeille, sillä jokin asia niissä täytyy kiinnostaa ja inspiroida, että jaksan lukea niitä. Eli ainakin kaikki, joiden blogeissa olen kommentoinut jotakin, voivat ottaa tunnustuksen vastaan.
2. Rakastan…
 
… rauhallisia aamuja ja myöhäistä, isoa aamiaista (tai oikeammin brunssia).
… naistenlehtiä. En tosin varauksetta ihan kaikkia (inhokki on ainakin Cosmopolitan, jota lehtikauppiaat silti sisukkaasti kauppaavat minulle noin kerran kuussa), mutta suurin osa kiiltävistä lehdistä saa myös silmäni kiilumaan.
… leikkokukkia. (Eikä yhtään haittaa, jos mies käsittää tämän lukiessaan pieneksi vihjeeksi.)
 
 
3. Rakastamani kuva
Häämatkaltamme Mauritiukselta, jossa olimme vain vähän vajaa vuosi sitten. Viikko-pari lämpimässä kelpaisi minulle nytkin, vaikka pidänkin lumesta ja pakkasesta.
Mainokset