Puuduttavan neljän tunnin graduseminaarissaistumisen jälkeen kaipaisin kamalasti auringonpaistetta. Valitettavasti sitä ei nyt ole saatavilla, joten ajattelen tulevan viikonlopun Tukhloman-reissua. Ei ehditä olla kamalasti maissa, mutta ei haittaa. Vähän silti edes. Sitäkin kivempaa on nähdä ystävääni, joka on matkaseurana.
Olen tutustunut etukäteen Topshopin äitiysvaatetarjontaan, vaikka en ole edes varma, onko Tukholmassa myynnissä Topshopin äitiysvaatteita. En ole kovin innostunut Mamalicious- ja H&M-vaatteista (ensimmäiset ovat tavallisesti liian ”tätimäisiä” ja jälkimmäiset koiranulkoilutusverkkareita tai heikkolaatuisia materiaaleja), joten käytän farkkuja ja paria toppia lukuunottamatta ns. normaalivaatteita, jotka toistaiseksi mahtuvat hyvin päälle.

kuva: topshop maternity
Vauvanvaatteita en ole juurikaan ajatellut ostaa tässä vaiheessa. Tai no, olen huutanut erinäisiä pieniä perusvaatekappaleita ja joitakin kestovaippoja huuto.netistä ja näiden lisäksi saanut kaveriltamme lainaan kassillisen 50-56 cm vaatteita. En haluaisi ostaa vauvalle yhtään hutiostosta, joka jäisi jostain syystä käyttämättä. En ole myöskään erityisen ihastunut lasten voimakkaan värisiin retrovaatteisiin. Minua kiinnostavat enemmän kauniit kuvat, mustavalkoinen, beige, luonnonvalkoinen tai yksinkertaiset raidat. Joitain ihanuuksia on ainakin Mini Rodinilla ja Aarrekidillä. Valitettavasti (?) edellä mainitut ovat myös melko hyvissä hinnoissa, ellei löydä käytettynä.
Mainokset