Viihdyn kotona oikein hyvin. Olemme vihdoin saaneet hankituksi sohvan. Se on Interfacen ja aika erilainen kuin mitä alun perin ajattelin, mutta silti mieluinen. Harkitsimme Ikean Karlstadia nahkaisena, mutta päädyimme kuitenkin kotimaiseen ja kankaiseen vaihtoehtoon. Minä olisin pitänyt nahkaisestakin, mutta mies toivoi kankaista eikä minulla loppujenlopuksi ollut mitään sitä vastaan. Ikean kangassohvat eivät kuitenkaan houkutelleet, mitä lie ennakkoluuloja. Koska tämä Interfacen sohva oli käytetty, se tuli myös halvemmaksi (ja ekologisemmaksi) kuin Ikean sohva olisi tullut.
Kuvasta näkyy myös, että lattialla oleva viirivehka on yhä liian suuressa päälliruukussa. Sohvatyynyiksi olen heittänyt kaksi varatyynyä, joissa on valkoiset tyynyliinat. Mustavalkoiset tai värilliset siksak-kuvioiset sohvatyynyt kiinnostaisivat. Vaihtoehtoina on ainakin Missoni ja H&M Home.

Eteisessä on myös ”uusi” tuoli, jonka kävin lähes vuoden harkinnan jälkeen ostamassa Ekotorilta. Harkinnan syy ei varsinaisesti ollut hinta, koska tuoli maksoi 3,20 e. Aloin kaivata tuolia, koska kenkien pukeminen kasvavan mahan kanssa käy yhä hankalammaksi. Vielä toistaiseksi se sujuu kohtalaisen hyvin, mutta kesällä on varmasti jo vaikeaa.
Mainokset