Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille ja nimiehdotusten antajille! Olin ihan yllättynyt siitä, miten paljon kriteereihin sopivia ehdotuksia sain. Voi olla, että päädymmekin johonkin noissa listoissa olleeseen vaihtoehtoon (jos siis saamme pojan, siitä ei ole mitään tietoa tai edes veikkausta). Siltä varalta, että lapsi onkin tyttö, voitte toki ehdottaa tyttöjenkin nimiä.

Nämä pienet nahkatossut löytyivät huutonetistä ja maksoivat kokonaisen euron. Voi olla, että nämä eivät koskaan ole meidän lapsellemme sopivat oikeaan vuodenaikaan, koska koko on arviolta noin 6 – 9 kk ikäisen. Luulen, että kengille löytyy kuitenkin käyttäjä kaveripiiristä/ suvusta, jos ne eivät käy meille.
Vaikka vauvan syntymään pitäisi olla vielä yli kolme kuukautta, tilasimme jo yhdistelmärattaat. Alunperin meidän piti ostaa käytetyt, mutta kun haluamiamme (Bugaboo Cameleoneita) ei löytynyt sitten millään käytettynä, varsinkaan kohtuuhintaan, päädyimme tilaamaan sellaiset nettikaupasta uutena. Hintaero ainoisiin sopiviin käytettyihin oli vain 64 €, jos tilaamiemme toimituskulut lasketaan mukaan. Lisäksi saimme mieluisimman värin (tumma harmaa/ luonnonvalkoinen, esitelty tässä postauksessa) emmekä joutuneet hakemaan rattaita Helsingistä. Emme olleet aikoneet ostaa rattaita vielä ihan näin aikaisessa vaiheessa, mutta pelkäsin nettikaupan hyvän tarjouksen loppuvan. Nyt vain odotellaan rattaiden saapumista. Niiden pitäisi olla meillä viimeistään ensi viikolla.
Välttämättömimmät vauvantarvikkeet alkavat olla jo hankittuna tai lainattuna (viimeisimmät lainaukset ovat imetystyyny ja kantoliina, viimeisin ostos ennen rattaita Tiny Loven Gymini Deluxe -leikkimatto kirppikseltä). Pieniä juttuja puuttuu vielä, mutta monen kohdalla kannattaa kuitenkin miettiä tarpeellisuutta ennen kuin kamalasti hamstraa. En voi vielä tietää vaikka sitä, käyttääkö vauvamme tuttia. Nyt mietin jo, kannattaisiko lämpöpussi ensi talveksi ostaa keväällä tai kesällä käytettynä. Nyt sen voisi nimittäin saada halvemmalla…
Mainokset