Sain Buzzador-palvelun kautta kokeiltavakseni Dr. Oetkerin Stonenoven Tradizionale -pizzoja. Pakastepizzat ovat minulle tavallisesti viimeisiä hätävaroja silloin, kun en ehdi tai jaksa laittaa ruokaa. Syön kuitenkin mieluummin pakastepizzaa kuin jääkaappieinespizzaa, koska järkeeni mahtuu paremmin se, että pakastettu tuote säilyy pitkään kuin että jääkaappiruoka säilyisi useita päiviä tai jopa viikkoja (siihen vaaditaan minun ymmärtääkseni jo melkoisesti säilöntäaineita).

Kuvat puhukoot näiden pakastepizzojen puolesta ulkonäön suhteen. Ylemmässä kuvassa on tomaatti-mozzarellapizza ja alemmassa tonnikalapizza. Tonnikalapizzan päälle kokonaisina heitetyt viisi mustaa oliivia herättivät minussa jostain syystä hieman hilpeyttä. Mozzarellapizza taas näytti ennen uuniin laittamista jotenkin köyhältä, vaikka pidänkin eniten ohuesti täytetyistä pizzoista. 12 minuutin paistamisen jälkeen mozzarellapizza oli kuitenkin mielestäni jo melko ruokaisan näköinen.
Entäs maku sitten? Jos ottaa huomioon, että kyseessä on pakastepizza, yllätys oli positiivinen. Pohja oli mukavan ”oikean” tuntuinen ja kuohkea, melko paksu. Ainakin mozzarellapizzassa maku oli ihan hyvä, joskin melko persoonaton. Pizzat ovat mielestäni vähän huonon kokoisia: liian pieniä jaettavaksi kahdelle, mutta liian suuria yhdelle, ellei nälkä ole aivan mahdoton.
Kaiken kaikkiaan pizzat olivat sellaisia, että saattaisin ostaa sellaisen silloin, kun ruoanlaittoon ei ole aikaa tai voimia. Täysin mahdollinen tilanne sitten, kun meistä tulee vauvaperhe.
Jos haluat liittyä itse vapaaehtoiseksi kokeilemaan uusia tuotteita, pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi täällä. Jos haluat lukea lisää Buzzador-palvelusta, lisätietoa saat täältä.
Mainokset