Aiemmassa postauksessa lupaamani blogihistoriani ensimmäinen arvonta on tässä: vastikään avattu lastenvaatteiden verkkokauppa Lilla company lupasi blogini lukijoille arvottavaksi kolme kymmenen euron lahjakorttia.

Lilla company on vaatteista, tekstiileistä ja ompelusta kiinnostuneen kauppatieteiden maisterin ja äidin parin vuoden suunnittelun tuloksena syntynyt yritys, jonka tarkoituksena on tarjota trendikkäitä, moderneja ja erottuvia lastenvaatteita. Merkit on valittu niin, että vaatteet olisivat laadukkaita ja toimivia, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia. Verkkokaupan toimivuuteen sekä sopivien asukokonaisuuksien löytämisen helppouteen on haluttu kiinnittää erityistä huomiota. Lilla company on meille Bobo Choses -faneille erittäin tervetullut tulokas, koska se toi tietääkseni ensimmäisenä Suomessa myyntiin merkin vaatteita. Bobo Chosesin vaatteet ovat mielestäni muodikkaita olematta liian aikuismaisia.

Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenttiboksissa, mikä on sinun suosikkituotteesi Lilla companylta. Muista jättää viestiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan voittajat. Osallistumisaikaa on maanantaihin 12.9. klo 12 asti.

Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi näkyviin kommenttiin, voit ilmoittaa sen myös minulle osoitteeseen hampaatirvessa(ät)gmail.com.

Mainokset