Kirjoitin aikaisemmin mietinnöistäni koskien vauvan nimikorua. Ilokseni minulle tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön nimesi.fi-nettikaupan kanssa. Lukijani saavat vuoden loppuun asti -10 % alennuksen tuotteista koodilla ”Akaasia10”.

kuva: nimesi.fi
Nettikaupassa on valittavana monia erilaisia nimikoruja niin hopeisena kuin kullattunakin. Ketjun tyypin ja pituuden voi myös itse valita, lyhyin ketju (35 cm) on esimerkiksi sopiva lapselle. Loistava joululahjaidea lapselle, rakkaalle tai ystävälle! Muistathan, että joululahjatilaukset on tehtävä marraskuun aikana, jotta koru ehtii ajoissa perille.
Uskoisin, että tämä olisi myös ristiäislahja, josta moni vanhempi ilahtuisi. Kalliit kummilusikat ja hopeakehykset jäävät monella pölyyntymään kaappiin. Tätä korua kummilapsi voi käyttää vielä aikuisenakin (lapsen ketju on todennäköisesti tällöin jo liian lyhyt, mutta sen voi vaihtaa pidempään kultasepänliikkeessä). Kaulakorun lisäksi nettikauppaan on kuulemma tulossa myyntiin myös lasten rannekoruja. Kastesormukset ovat kyllä söpöjä, mutta ranne- tai kaulakoru on varmasti paljon käyttökelpoisempi ja persoonallisempi lahja. Jos vanhemmat pitävät lapsen nimeä salaisuutena ennen juhlaa, korun voi tilata lahjaksi jälkeenpäinkin. Yhtä lailla kummilusikat viedään usein kaiverrettavaksi vasta juhlan jälkeen. Vanhemmat voivat sitten itse päättää, minkä ikäisellä lapsella haluavat ottaa korun käyttöön.
Nettikaupasta voi tilata myös miesten koruja, rakkauskoruja, rannekoruja ja puunimiä vaikkapa lastenhuoneen seinälle ripustettavaksi.
Mainokset