Joitain kenkiä ja tossuja meillä oli kyllä jo ennen kun tyttö noin kuukausi sitten otti ensimmäisiä askeleitaan ilman tukea, mutta eivät ne siitä ole ainakaan harventuneet nyt, kun kävely alkaa olla vähitellen vallitseva tapa liikkua paikasta toiseen.

Kengät vasemmalta oikealle: kahdet ensimmäiset Vans (molemmat kirppikseltä), Converset lainassa ystävältäni, Cientan kesäkengät, kiireessä eräisiin juhliin ostetut H&M:n ballerinat (voin myydä halvalla, jos jotain kiinnostaa) ja kahdet Baby Blochin nahkaiset ballerinatossut huutiksesta. Toiset Vansit ja lainaconverset ovat vielä hiukan liian isoja, mutta muut ovat ehtineet jo käyttöön. Näiden lisäksi meillä on Pionin hiekkalaatikkolenkkarit, jotka eivät päässeet kuvaan esteettisistä syistä.

PS. Huutiksessa vielä pari päivää auki Mini Rodinin mustavalkoisten pandalegginsien (68/74) huuto, kohteeseen pääset tästä. Hinta tosin alkaa jo olla aika korkea, mutta ajattelin vinkata, jos jollain on etsinnässä nämä. Itse tykkäsin tästä vanhemmasta mallista paljon enemmän kuin uuden malliston multipandasta. Koko menee vielä hyvin tytöllemme, jolla on pääasiallisesti nyt käytössä 80 cm vaatteet, mutta näitä on käytetty meillä jo niin monta kuukautta, että teen tilaa seuraaville vaatteille.

Mainokset