Lastenhuoneen seinistä yksi oli valmiiksi musta ja saa jäädä sellaiseksi. Vastapainoksi tein ketjun värikkäistä origamipalloista.

Ihastuin aikanaan Time of the aquarius -blogissa näkyneeseen susinaamariin ja ostin Punanaamiosta samanlaisen koristeeksi. Tyttö ei ainakaan vielä ole osoittanut minkäänlaista pelkoa naamaria kohtaan.
Valaisimen kinusin lapsuudenkotini katosta. Tämä valaisee kauniisti ja tasaisesti koko huoneen. Teininä tämä oli mielestäni ehkä maailman rumin lamppu, mutta mieli on muuttunut. Silloin olisin tietysti tahtonut oman laavalampun, jollaista en onneksi koskaan saanut.

Takaseinässä näkyvät vinoneliöt ovat d-c-fixiä (kuten oven sisäpinnassa oleva, kuvan ottamisen jälkeen suoristettu Maija Poppanenkin). Vinoneliöiden idea on kopioitu Ferm Livingiltä.

Huoneen sisustus on pahan kerran kesken. Etsimme sinne vielä ainakin työpöytää aikuisille ja mattoa, joka on sopivan lapsellinen, kaunis ja pehmeä leikkialustana. Taulujakin on aikomus ripustaa. Tänään melkeinraaskin ostaa Kerttulinkadun Konttori & Pajasta Ferm Livingin ihanan kissatyynyn. Huone ei ole niin musta kuin kuvista voisi luulla, mutta kaipaa silti minusta vielä väriä.

Advertisement