ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Tutustuin alunperin Lapsimessuilla keksintöön, joka on kätevyydessään ja yksinkertaisuudessaan jollakin tavalla niin itsestäänselvä, että ihmettelen ettei tätä ole keksitty jo aikaisemmin. Lapsimessujen aikaan keksintö ei ollut meille vielä aivan ajankohtainen, mutta myöhemmin kaduin kovasti, etten ollut tajunnut silloin ostaa tällaista odottamaan.

kuva lainattu täältä

Mehujehu on 2 dl pillimehulle (ja maidolle!) sopiva kotelo, joka poistaa tetrajuomien tarjoamisesta lapsille sen kaikkein rasittavimman hidasteen. Jokainen alle kouluikäisen lapsen vanhempi ja hoitaja, joka on joskus tarjonnut lapselle pillimehua tai -maitoa, osaa kuvailla ongelman, joka mehun juottamisen (ja varsinkin itsenäisen juomisen) hidasteena on, joten turhaan edes selitän sitä tässä erikseen.

Sain Innotuningilta kokeiluun Mehujehun ja noin viikon kokemuksella voin kertoa, että se todella toimii! Saatavilla oleva koko on sopiva leveämpiin 2 dl tetroihin, mutta on hyödyksi myös korkeamman mallisten tetrojen (esim. nykyiset trip-mehut ja Piltin maitojuoma) juomisessa. Matalammalla tetralla pillin saa kätevästi kiepautettua sitä varten suunniteltuun pidikkeeseen niin, ettei se osoita minne sattuu ja tiputtele mehua joka paikkaan. Arvostan erittäin paljon myös sitä, että kyseessä on kotimainen Design from Finland- sekä Avainlipputuote.

Lupailin jo aikaisemmin pientä arvontaa ja tässä se nyt tulee:
Oman kokeilukappaleeni lisäksi sain arvottavaksi teille lukijoille kaksi Mehujehua, yhden kummassakin värissä. Värivaihtoehdot voitte käydä katsomassa Mehujehun sivuilta kaupasta. Pahoittelen, etten ottanut omia kuvia värivaihtoehdoista tähän hätään, mutta mökkireissusta palattuamme muuttopuuhaa on yhä riittänyt ja halusin tämän arvonnan käyntiin mahdollisimman pian.

Olet mukana arvonnassa jättämällä tämän postauksen kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi, sekä tiedon siitä, kumman värinen jehu (”litku” vai ”latku”) olisi mieluisempi (arvon värivaihtoehdot erikseen, joten todennäköisyyksillä kikkailu on myös mahdollista!). Arvontaan voivat osallistua kaikki, joilla on olemassa tai käytettävissä suomalainen osoite (oma tai c/o -osoite). Osallistumisaikaa on heinäkuun loppuun asti.

Jos haluat pelata varman päälle, Mehujehun voi tilata itselleen myös heidän kotisivujensa kautta. Minimitilausmäärä on 3 kpl. Jos itsellä on käyttöä vain yhdelle, toiset ovat varmasti mieluinen kesätuliainen lapsiperheeseen, jossa on alle kouluikäisiä lapsia!

EDIT: Arvontateknisistä syistä arvon järjestyksessä kaksi voittajaa. Ensimmäisen voittajan toive väristä toteutetaan ensin ja toinen saa jehunsa sitten vaikka väärän värisenä. Jos ensimmäisen voittajan toive on ”ihan sama”, toinen voittaja saa ensisijaisesti haluamansa värin.

Advertisement